Deniz Yolu Taşımacılığı

Konteyner Taşımacılığı

Denizyolu taşımacılığı her geçen gün giderek daha güvenilir, daha hızlı ve düşük maliyetli bir taşıma şekli olmaya devam ettiği gibi uluslararası taşımacılık modlarının içerisinde en tercih edileni oldu.

Denizyolu ile dünya ticareti üzerinde rol alan tüm ürünler limandan limana veya kapıdan kapıya ülkeler arası hatta kıtalar arası taşınmaktadır.

DSL Lojistik müşterilerine dünyadaki ticaret noktaları arasında düzenli, hızlı ve değişik alternatifli denizyolu taşıma hizmeti sunmayı hedeflemiştir.

Komple Konteyner (FCL) Deniz Taşımacılığı

En uygun fiyat ile transit süresini ve müşteri beklentilerini göz önüne alarak limandan limana ya da kapıdan kapıya denizyolu nakliyesi sunmaktayız. Geniş acente ağımız sayesinde yurtdışı gümrükleme ve kapı teslim hizmetlerini sorunsuz olarak gerçekleştirmekteyiz.

Parsiyel (LCL) Deniz Taşımacılığı

Müşterilerimize bir tam konteyneri doldurmayacak hacim ve ağırlıktaki yükleri için konteynerdeki alanın kısmi olarak kullanılmasına ve bu sistem sayesinde bir konteynerde birden fazla taşıma maliyetini yük sahipleri arasında paylaştırılmaktadır.

Transit Yük Taşımacılığı

Türkiye, Dünya ticaretinde büyük bir transit geçiş ülkesidir.

Bu noktada DSL Lojistik olarak Türkiye dışındaki ülkelerde üretilen ürünlerin gerek Ortadoğu ya gerekse Türki Cumhuriyetleri’ne gönderilmesinin yanı sıra bu ülkelerde üretilen ürünlerin transit taşımacılığını bir çok taşıma modlarıyla oluşturduğumuz kombinasyonlarla müşterilerimize hızlı ve güvenilir servis sunmaktayız.

Sunduğumuz katma değer hizmetler 

  • Konteyner liman dolum
  • Konsolidasyon
  • Gümrükleme
  • Kargo takip ve izleme
  • Depolama
  • Yükleme/Tahliye hatırlatma